Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline yaya2017  
#1 Posted : Friday, March 27, 2020 6:15:02 AM(UTC)
yaya2017

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/29/2019(UTC)
Posts: 131

Tegelijkertijd, toen kleding evolueerde naar een meer technische, utilitaire benadering met zware sportkleding, begon een tegenbeweging ge?nspireerd door vakantie-vaders de wereld van stijl te doordringen. Normcore, zoals het sindsdien wordt genoemd, zag jonge mensen de trendy extravagantie van mode afwijzen en in plaats daarvan kiezen voor het uniform van degenen die echt in hun kleding leefden, van met steen gewassen hoogwaterjeans tot verscholen tees en oversized blazers. Het enige kledingstuk dat vaak beoefenaars Nike Air Vapormax Womens van deze stijl had met ééNike Air Max 270 Femme n voet tussen de deur van de Nike Air Max 95 Femme hedendaagse mode, waren sneakers, en Nike Air Max 95 Dámské geen enkele schoen definieerde dit moment in www.anjakemper.dede tijd zo goed als de Balenciaga Triple S. uit 2017.

Vóór de Triple S waren modellen zoals de New Balance 990 en Nike Air Monarch de ironische schoenen bij uitstek - hoe groter, hoe lelijker, hoe beter, hoe beter. De Triple S bracht al die elementen tot hun absoluut belachelijke uitersten, waarbij ze de hoofden van hypebeasts en high-fashionisto's omkeerden. Ondanks de directe oppositie tegen de hausse in casual performance sneakers, was de Triple S toch op de een of andere manier zo aantrekkelijk voor het oog: de drievoudig gestapelde zool leek een technische prestatie; het gelaagde bovenwerk bood eindeloze kleuropties; en zijn premium constructie verstevigde zijn high-fashion banden. Kanye Adidas NMD Dámské bereikte een grote stap in de Adidas NMD Femme schoenenontwerpwereld en lanceerde Nike Internationalist Femme twee populaire modellen met Nike en Nike Air Max 95 Womens even gerespecteerde samenwerkingen met BAPE en Adidas ZX Flux Femme Louis Vuitton. zijn partnerschap met Nike in 2013, onder verwijzing naar geld, creatieve vrijheid en het marginaliseren van leidinggevenden, waren sneakerheads ongetwijfeld gefrustreerd.

Mede-ontwerpers Demna Gvasalia en David Tourniaire-Beauciel hadden niet verwacht dat de schoen zo hyped zou zijn, omdat ze het zelf niet met lelijkheid of ironie in gedachten hadden. "Het was echt absoluut een evenredige oefening van schoenen, en niet een soort gimmicky spel met wat lelijk of niet lelijk was in schoenontwerp," vertelde Gvasalia eens aan WWD. De 350 was niet Kanye's eerste adidas sneaker, maar het was de schoen die hem sterk maakte als een ervaren schoenontwerper, wat Adidas Superstar Damen leidde tot een groot www.aralys.fr aantal nieuwe modellen in de Nike Air Vapormax Femme tweede helft van het decennium. En Nike Air Vapormax Femme hoewel experts uit de industrie zijn impact Nike Air Max 95 Damen of het gebrek daaraan op de bedrijfsresultaten van Adidas zullen noemen, lijdt het geen twijfel dat Kanye het merk nieuw leven heeft ingeblazen in de ogen van jonge, modieuze consumenten.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.