Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Banning  
#1 Posted : Monday, March 30, 2020 2:27:04 AM(UTC)
Banning

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/17/2019(UTC)
Posts: 1,076

Lopers, we hebben kracht in aantallen. We moeten samenwerken in deze tijd van onrust voor onze openbare landen. Of we nu in de verre uithoeken van het land wonen, in een stad met miljoenen mensen, of in het hart van San Juan County, Utah, we moeten denken aan de miljoenen hardlopers die er zijn, net als wij. Of we nu over de weg lopen, over fietspaden of over ruige paden, we zijn allemaal hardlopers. Nike Air Zoom Pegasus 33 Homme We zijn allemaal afhankelijk van onze unieke stampende gronden.

Dus, als de paden van sommige hardlopers in gevaar zouden worden gebracht voor verkoop aan particuliere winningsbedrijven of als de aloude routes van sommige hardlopers het risico zouden lopen te worden aangetast door ontwikkeling of vervuiling door mijnbouwactiviteiten, zouden we dan samenwerken en de paden van die hardlopers beschermen? Ik hoop het echt. Ik hoop zeker dat we de tijd zouden nemen om commentaar te leveren op een door de president aangestelde toetsing over hardlopers, onder vele andere volkeren en landen.

Als je niet genoeg reden kunt vinden om te reageren op zoiets als de beoordeling van het nationale monument, denk dan aan je goede vrienden of familie die rennen. De kans is groot dat je hardlopers kent in de volgende staten:

Arizona, Californi?, Nike Air Max Command Uomo Colorado, Idaho, Maine, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah.

Vraag je hardloperknoppen die in deze gebieden wonen en kijk wat ze denken over de voorgestelde nationale monumentenverminderingen. Weten ze er wel van?

We rennen allemaal om zoveel redenen. Het maakt niet uit waarom we rennen, maar dat we kunnen rennen, toch?

De volgende keer dat er een openbare commentaarperiode begint, hoop ik dat meer van de miljoenen en miljoenen hardlopers er tien minuten over doen om over deze kwestie te lezen. En neem dan nog een minuut de tijd om een ??commentaar te schrijven aan onze gekozen functionarissen. We vertrouwen op hardlopen en de democratie vertrouwt op ons.

Relevante timing! Vul en deel deze enquête over trailrunning en milieukwesties. Hoe meer Trail Sisters-respondenten we kunnen krijgen, hoe beter! [Noot voor de Nike Air Max 720 Femme redactie: de enquête is nu gesloten.]

Katie verwoordde in haar artikel, The Choice, wat ik probeerde te begrijpen in mijn hoofd en hart in de aanloop naar en door de zwangerschap. Ik herinner me die momenten nog levendig, maar ze waren letterlijk Nike Air Max Zero Dames een leven geleden. Afgelopen zomer schreef ik dit stuk over het aanpassen aan en omarmen van zwangerschap als atleet - al het 'wat als', de verwonderingen, de zorgen. En toen, op 11 september om 17.00 uur, na 42 weken koken en 36 uur werken, werd ik moeder.


Op 3 weken oud genieten van de prachtige, frisse herfstlucht.
Het is onmogelijk om de eerste uren, dagen en weken van het ouderschap onder woorden te brengen - de liefde, de angst en de algemene manier waarop dit ding werkt, herten-in-koplampen zien er op ons gezicht uit.

Terwijl ik herstelde en door mijn nieuwe normaal navigeerde, Nike Air Vapormax Womens zal ik toegeven dat ik heen en weer slingerde tussen het volledig comfortabel voelen met mijn nieuwe moederlijke zelf en het volledig verloren voelen in deze nieuwe en vreemde identiteit. Als iemand die zelden stil zit, kon ik me nauwelijks Nike Air Max 97 Damen onderscheiden van de bank terwijl ik dag in dag uit knuffelde, dutte, knuffelde en verzorgde. Terwijl mijn lichaam diep in de kussens zakte, verwelkomde mijn hart tegelijkertijd deze nieuwe ervaring en rouwde om het verlies van de 'oude ik'.

Voor elk uur buitentijd waren er talloze uren banktijd besteed aan knuffelen en elkaar leren kennen.
In mijn eigen tijd voelde ik me eindelijk klaar om af te stappen van wandelen en hiken en mijn eerste hardloopstappen te zetten. Ik geef toe dat ik bang was. Een deel van mij was wanhopig om dat vertrouwde gevoel terug te krijgen, maar een gelijke helft van mij was bang om weer bij nul te moeten beginnen; Ik was bang dat er geen spoor meer zou zijn van die ‘oude ik’ die ik miste.

Eindelijk, met Kea-hond als de wortel op mijn stok, en een verbintenis om mijn afstand of snelheid niet bij te Nike Air Zoom Pegasus 34 Uomo houden en te accepteren wat ik fysiek en emotioneel voelde, rende ik.

Ondanks dat ik onlangs zoveel gewicht heb gedragen, voelde mijn lichaam licht aan. Hoewel ik in maanden niet zo snel was bewogen, herinnerden mijn spieren het zich. Mijn longen verheugden zich bij elke inademing en uitademing. Het had niets te maken met fitness, snelheid of kracht omdat ik je kan verzekeren dat ik dat niet had! Integendeel, het waren pure endorfines.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.