Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Banning  
#1 Posted : Monday, March 30, 2020 3:23:05 AM(UTC)
Banning

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/17/2019(UTC)
Posts: 1,076

Hardlopen is een mentaal spel dat we met onszelf spelen en dat onze ware sterke en zwakke Adidas Zx 700 Donna punten onthult. Een van de redenen waarom ik er zo dol op ben, is omdat ik het leuk vind om die uitdagingen aan te gaan. In zekere zin is deze blessure niet anders. Ik kan op de bank zitten en mijn been vervloeken en medelijden hebben met mezelf, wat ik ook wil, maar hoe zal dat helpen om een ??gezond herstel te bevorderen? Dit ongeluk heeft in ieder geval een breder perspectief opgeleverd over hoe het is om erg afhankelijk te zijn van anderen voor hulp en om te leren omgaan met Nike Air Max Thea Womens dergelijke fysieke beperkingen. Zelfs vandaag is het opnieuw leren lopen een nederige ervaring op zich geweest. De blauwe plekken en littekens zullen altijd blijven, maar voor mij herinneren ze eraan dat we zelfs tijdens onze zwakste momenten kracht in onszelf kunnen vinden.

Over kerels gesproken, deze kleine sliep nog steeds toen ik thuiskwam. Hij traint niet www.brucewillis.es voor een marathon.

Maar ik ben! Ik weet dat het super vroeg in het trainingsseizoen is, maar dit was een training waardoor ik me heel sterk en opgewonden voelde voor de marathon. Als ik zo sterk en blessurevrij blijf, denk ik dat 4:30 mogelijk is.

De hardloopgroep van de auteur na een weekendbijeenkomst. PC: Deanna Fox Buchanan
De tijd geneest alles, zelfs gebroken benen en een gebroken hart, je moet jezelf gewoon de kans geven om lief voor jezelf te zijn. Er is mij ooit verteld dat het zulke ontberingen zijn die ons in staat stellen te groeien en vreugde te waarderen wanneer het onze kant op komt. We moeten de weg kiezen om optimistisch te blijven en weten dat kleine vooruitgang vooruitgang is. Het is echter prima om die lelijkere emoties nog steeds te voelen, zolang we er niet bij stilstaan. Het is moeilijk om dat algemene doel Adidas Ultra Boost Donna in perspectief te houden, maar ik weet dat deze ontberingen met de tijd zullen verdwijnen. Voor nu ben ik mijn vrienden, mijn familie en vooral mijn hardloopgemeenschap meer dan dankbaar voor hun steun en liefde. Je zou verbaasd zijn te weten hoeveel mensen echt om je geven.

Je bent wat je vandaag denkt te denken en vandaag kies ik om gelukkig te zijn, Nike Air Max 270 React Femme dankbaar te zijn en sterk te zijn. Wat kies je?

We zaten opgewonden en snel aan tafel tegenover elkaar en lieten elkaar snel binnen in onze gewoonlijk bewaakte individuele werelden. Onze vaak verkeerd begrepen, verkeerd beoordeelde, gematigd obsessieve en enkelvoudig gefocuste werelden.

Tenslotte. Iemand die dit andere deel van mij waardeerde en emotionele en fysieke ruimte maakte. Een deel van mij dat mensen in het verleden heeft weggeduwd en vervreemd van anderen. Mijn hardlopen Nike Internationalist Herren was de enige constante in mijn leven, het enige waarvan ik wist dat het er altijd voor me zou zijn, dat ik overal mee naartoe kon nemen, dat niemand mee kon nemen. En ik vond iemand die niet alleen dat bewonderenswaardig vond, hij had er een soortgelijke connectie mee.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.