Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline kjwuatptm  
#1 Posted : Tuesday, November 9, 2021 12:59:23 AM(UTC)
kjwuatptm

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/9/2021(UTC)
Posts: 2

UserPostedImage


De aankomende release is gecentreerd rond een schone gebroken witte toon die tot uiting Adidas Sale komt in het bovenwerk van de schoen. Het is interessant om op te merken dat het bovenwerk is gemaakt van een UV-gevoelig materiaal dat reageert wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht. Bij blootstelling verschuift het uit één stuk bestaande Primeknit-bovenwerk naar een lichtroze tint, terwijl de geweven post-dyed monofilament zijstreep donkerder wordt. Afronding van het ontwerp van de schoen is een singelband rond de kraag, bijpassende inlegzool, geweven veters en een doorschijnende rubberen zooleenheid die wordt ondersteund door een ingekapseld BOOST-systeem over de volledige lengte.


Op het eerste gezicht lijkt het paar de Nu Kopen zoveelste ingetogen Yeezy 350-colorway te zijn. Het heeft een gebroken wit gebreid bovenwerk en zowel de hiellus als de rubberen zool die het BOOST-schuim omhult, zijn in een geel getinte crèmetint. Dit is echter het eerste aanbod met UV-reactieve materialen. Bij blootstelling aan UV-licht krijgt de doorschijnende mesh-streep een donkergele kleur. Deze kleurtransformatie verstoort de anders tonale look en onderscheidt het "Light" arrangement van eerdere releases.


Als onderdeel van een veel grotere collectie voegt het schema nieuwe smaken toe aan de typisch Adidas Dames saaie line-up. Lichte, aquablauwe kleuren kleden het grootste deel van het bovenwerk aan en verven in een stof die geen Primeknit is, maar een monofilament mesh. Hierdoor kunnen de kooien eronder beter zichtbaar worden, waardoor een sterk visueel contrast ontstaat tussen de gebreide ontwerpen van de voorgangers van het paar. Elders kleden witte neutrale kleuren zowel het interieur als de veters en zool, terwijl het hiellipje een koele toon heeft die donkerder is dan de bovengenoemde.


Naast de aankomende Adidas Yeezy Boost 350 V2 Earth "Mono Pack"-release, zal adidas Yeezy ook een nieuwe "Light" colorway van de Yeezy Boost 350 V2 uitbrengen. Dit aanbod van de adidas Yeezy Boost 350 V2 heeft een eenvoudig wit kleurenschema. Deze release introduceert echter een nieuwe technologie in de bovenste, UV-gevoeligheid. Bij contact met zonlicht wordt de streep donkerder, terwijl het Primeknit-patroon op de bovenkant zachtroze wordt. De schoen sluit de treklipjes en wordt afgewerkt met een Boost-zooleenheid over de volledige lengte.


https://www.nominationsetic.com/
Offline justintoodo  
#2 Posted : Wednesday, August 31, 2022 7:05:43 AM(UTC)
justintoodo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/31/2022(UTC)
Posts: 3

it's a wonderful motivational blog. I am practically happy about your great work. Keep writing. Continue blogging. Wondershare Recoverit Discount codes || Wondershare Filmora 11 Coupon Code|| Autodesk Maya Discount offers 2022|| WonderShare DemoCreator Promo Code|| AutoCAD LT Coupon||
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.