Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline q30bnsuq  
#1 Posted : Tuesday, May 18, 2021 1:50:47 AM(UTC)
q30bnsuq

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/18/2021(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Adidas ZX 2K 4D “Dash Green” er en ny aroundselect.com silhuet fra Three Stripes, og den forventes at debutere i sommer. Modellen har en lignende konstruktion sammenlignet med tidligere adidas 4D-silhuetter, der bærer plastikoverlejringer på tå- og hælklip. Farvet i en officiel blanding af Dash Green, Green Tint og Raw Green, modellen er også detaljeret med ruskind på hælen, mens den hviler oven på en myntet 4D-trykt mellemsål og sort ydersål i gummi for at afrunde designet.


Adidas Originals er klar til at frigive deres nyeste Adidas Sko Dame silhuet i en kommende "Dash Green" -farve. Påklædt i et Dash Green, Green Tint og Raw Green farveskema. Denne adidas ZX 2K 4D kommer i en lignende udformning som de tidligere adidas 4D-modeller, der kommer med plastikoverlejringer på tå og hælklip. Ruskind på hælen oven på en Mint 4D-trykt mellemsål og sort gummi ydersål fuldender designet.


Adidas ZX 2K 4D Grey Four/Solar Orange er en ny silhuet fra Three Stripes, og den forventes at debutere i sommer. Modellen har en lignende konstruktion sammenlignet med tidligere adidas 4D-silhuetter, der bærer plastikoverlejringer på tå- og hælklip. Farvet i en officiel blanding af Dash Green, Green Tint og Raw Green, modellen er også detaljeret med ruskind på hælen, mens den hviler oven på en myntet 4D-trykt mellemsål og sort ydersål i gummi for at afrunde designet.


Den nyligt introducerede Populær Stil adidas ZX 2K 4D tilbydes nu i en alsidig “Core Black” -farve til et af sine næste tilbud, og denne udgave er perfekt til enhver sæson. Flaunting en helt sort mesh øvre med tonal branding på siderne, sammen med plastikoverlejringer, består af finpudse snørebånd efterfulgt af den karakteristiske mynt 4D mellemsål og sort ydersål i gummi.


https://www.aroundselect.com/
Offline SEOSEO  
#2 Posted : Tuesday, February 27, 2024 10:40:11 AM(UTC)
SEOSEO

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/23/2020(UTC)
Posts: 63

This is exciting, nevertheless it is vital for you to visit this specific url: Ampinvt
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.