Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline gehurqbs  
#1 Posted : Friday, November 12, 2021 3:29:22 AM(UTC)
gehurqbs

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/12/2021(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage


Glow-in-the-dark sko er ikke Adidas Herre rigtig guldstandarden endnu. Men flere topsportsmærker i verden i dag som Nike, Adidas og New Balance introducerer deres versioner, hvilket gør dem til en del af de mange populære og bedst sælgende kollektioner. Alt, der gløder, er "coolt" for øjnene, og denne nye fra adidas er ikke anderledes.


Adidas UltraBOOST 5.0 DNA "Glow" er det Stilfuld seneste fra virksomheden. Parret er klar til at lyse op i 2021. Det handler selvfølgelig ikke kun om æstetik. UltraBOOST-linjen handler også om toppræstation, især da den er lavet specielt til løbere i tankerne.


Adidas UltraBOOST DNA 5.0 Glow bruger en PRIMEBLUE konstruktion, så vi ved, at den er Adidas 2021 bæredygtig. Parret gør også brug af genanvendt havplastik. Skoene er hovedsageligt hvide med nogle grå detaljer på PRIMEBLUE strik. De tre striber på siden er i lys neon, der matcher socklineren.


Adidas Originals har for nylig lanceret et par nye farvemuligheder af deres seneste Adidas Ultra Boost 5.0 DNA Triple White klædt i en blanding af grå nuancer. Dette tilbud af adidas Ultra Boost byder på en blanding af grå toner i hele dens Primeknit-overdel parret med gennemskinnelige Three Stripes på siderne uden bur. En lysere gråtone vises på hælskranken oven på en White Boost-mellemsål og sort gummiydersål fuldender designet.


https://www.aroundselect.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.