Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline JadenBonder  
#1 Posted : Wednesday, October 23, 2019 3:27:08 AM(UTC)
JadenBonder

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/23/2019(UTC)
Posts: 4

Kan du huske, da adidas ZX Flux var “det” -skoen, når det kom til adidas? Føles som for længe siden, ikke? På udkig efter at genoplive den glemte silhuet besluttede adidas for nylig at frigive en opdateret version af adidas ZX Flux, der tilfældigvis kommer med en adidas zx flux adv herre Primeknit overdel.

En anden Pharrell x adidas NMD Hu Trail colorway er dukket op. Dette par kaldes Pharrell x adidas NMD Hu Trail Look køb adidas nmd inden i, dette par kommer klædt i en orange overdel med et matchende blonderbur, EVA-indsatsoverlays og reflekterende snørebånd. Tilføjelse af kontrast til skoen er den sorte “Look Within” -tekst, der går ned ad tåen, en mellemsål med White Boost og gummislange af gummi.

Hvis du leder efter en klassisk silhuet fra Three adidas superstar herre tilbud Stripes, er dette adidas Superstar Foundation i "Core Black" det perfekte tilbud. Sports med en tidløs kombination af sort og hvid, og den lave topmodel er sammensat af fuldkorns læder, detaljeret med sin signatur gummi shell toe. Kontrast hvid pryder mærket på siderne og hælfanen.

Adidas WMNS Superstar adidas superstar dame sort Silver Metallic Iridescent er endnu en helt ny gengivelse, der ankommer til den ikoniske silhuet til foråret. Kvindernes eksklusive model kan prale med rene hvide læderoverflader, der er hævet med iriserende Three Stripes-branding på siderne sammen med mærkerne på hælfligene.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.