Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline xr8en4di  
#1 Posted : Friday, March 18, 2022 1:38:47 AM(UTC)
xr8en4di

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/18/2022(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
Efter alla dessa år fortsätter adidas NMD R1 att vara en av märkets bästsäljare. adidas skor rea Även om många av er känner att modellen har översvämmat marknaden med release efter release, kommer adidas fortsätta att pusha modellen tills konsumenten inte längre vill ha den. Nästa upp, adidas NMD R1 Blue Bird.

Gjord i en molnvit/offvit-blå fågel, det här nya erbjudandet av modellen börjar med en vit textilöverdel i kombination med matchande adidas nmd r1 svart tejpöverlägg. Som lägger till lite kontrast till sneakern är de blå accenterna och varumärket genomgående samt det bakre EVA-inlägget ovanpå en solid White Boost dämpad sula.

För att passa ihop med "Core Svart"-paret, har adidas Originals också släppt en "Pale Nude"-färgsättning av deras senaste kvinnors NMD R1 detaljerad rea-skor med färgglada leopardtryck. Denna utgåva av adidas NMD har en Pale Nude textilöverdel med vitt varumärke och Tre ränder på sidorna. Att framhäva skon är dess White Boost-mellansula täckt av leopardtryck på toppen av en yttersula i Nude-gummi som kompletterar designen.

Allt upptill från PrimeKnit-överdelen till skosnörena till häldisken är dränkt i sin titulära adidas skor dam ton, vilket gör att den nedre halvan har alla de lättare accenterna. Branding finns här genom de typiska Three Stripes på laterala och mediala sidor som finns genom tonala sömmar, såväl som på bakstycket som är värd för den vanliga Trefoil-utsmyckningen.

https://www.rea-skor.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.